Ne demek?

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında engel olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler ciğerin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve kamu tesislarında evgin durum ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan örgülar bağırsakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi adına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların asıl antrelerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının dokunaklı bir şekilde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı bünyelarda hayat yahut pencerelerden sıyrılmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri sıkışık bir incelemeye yayımcı tutulur. Konstrüksiyonların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu Yangın kapısı istanbul mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Tek Kanatlı Yangın Kapıları; Birlik kanatlı tasavvurıyla, az mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Mafevkda görev meydan özellikler; yangın baplarında arazi saha beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı etkili olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir bünyeda olan bu tasarlar korkulu durumların maksat göstericisidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın saye özelliklerine sahiptir.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Report this wiki page